Kinderopvang-bolderkar.nl

Betalen in termijnen via SprayPay

SprayPay maakt het mogelijk een bolderkar bij ons te bestellen en dit gespreid te betalen. Het kan gebeuren dat een grote uitgave niet uitkomt, maar je de aankoop wel nodig hebt. Zo geniet je alvast van je nieuwe bolderkar , voor een laag maandbedrag.

 

Hoe werkt SprayPay?

SprayPay werkt zeer eenvoudig. Kies bij het afrekenen voor 'SprayPay' als betaalmethode, je aanvraag wordt vervolgens binnen enkele seconden door SprayPay behandeld en je weet vrijwel direct of je in aanmerking komt voor een krediet. Is de aanvraag goedgekeurd? Dan is het alleen nog een kwestie van geduld hebben. SprayPay betaalt jouw bestelling en wij sturen je aankoop zo snel mogelijk naar je toe.

 

Wanneer kom ik in aanmerking voor SprayPay?

Gespreid betalen via SprayPay is mogelijk voor Nederlanders die in het bezit zijn van een Nederlandse bankrekening. SprayPay is alleen bij aangesloten webshops een betaaloptie. Iedereen kan dus gespreid betalen aanvragen, maar de aanvraag wordt niet altijd goedgekeurd. SprayPay verleent alleen gespreid betalen als dit verantwoord is volgens de richtlijnen van het Nibud. Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van € 250,- tot een bedrag van € 2500,-

Hoe wordt mijn aanvraag gecontroleerd?

Er worden een aantal vragen gesteld over je financiële situatie. Zij toetsen daarnaast bij het BKR of je andere financiële verplichtingen hebt. Op basis hiervan wordt er bepaald of je in aanmerking komt. Indien je aanvraag wordt afgewezen, kun je SprayPay vragen naar de reden hiervan.

Hoeveel rente moet ik betalen?

SprayPay hanteert een rentepercentage van 14%. Stel jij wil graag een aankoopbedrag van € 500,- gespreid betalen dan betaal je ongeveer € 3,- aan rente per maand op basis van 12 maanden.

Hoe werkt het met betalingen?

Betalingen gebeuren via automatische incasso. Na het ondertekenen van de digitale overeenkomst, wordt er 30 dagen daarna het eerste maandbedrag geïncasseerd. Je ontvangt een herinnering per SMS en e-mail wanneer je niet op tijd betaald, hierin staat een nieuwe incassodatum vermeld. Zorg dat er voldoende saldo op je rekening staat. Wil je meer aflossen, dan kan dat zonder extra kosten. Het bedrag wordt automatisch verlaagd wanneer je meer hebt afbetaald dan het gebruikelijke maandbedrag. Je betaalt rente over het nieuwe openstaande bedrag. Als je altijd je maandelijkse bedragen op tijd betaalt, doneert SprayPay €1,- van jouw aankoopbedrag aan het door jouw gekozen goede doel. Je kunt hier tussen drie goede doelen kiezen.

Wat gebeurt er als ik mijn bestelling wil annuleren/retourneren?

Zodra SprayPay een bevestiging van ons heeft gehad van annulering/retournering, vervalt jouw overeenkomst met SprayPay en ben je hun niets verschuldigd. Bij gedeeltelijke annulering/retournering, wordt dit verrekend met het openstaande bedrag en wordt je maandbedrag automatisch aangepast. Mocht je bestelling kapot zijn of gaan, dan lossen wij dit voor je op. Je betalingsverplichting naar SprayPay blijft in dat geval staan.

Is SprayPay betrouwbaar?

De Autoriteit Financiële Markten (AFM) heeft aan SprayPay de vergunning afgegeven waarmee zij kredieten mogen verlenen. Om de veiligheid te waarborgen, wordt je geïdentificeerd met behulp van iDIN. Zo weet SprayPay zeker met wie zij een overeenkomst sluiten. In je betaaloverzicht vermelden zij jouw persoonsgegevens, jouw openstaande maandbedragen en de afschrijving data. Controleer deze gegevens goed. Verder kun je de e-mailadressen van SprayPay herkennen omdat het altijd eindigt met @spraypay.nl. E-mailadressen die niet zo eindigen zijn niet van SprayPay afkomstig.

Wat betekent dit voor mijn BKR-registratie?

Alleen wanneer je meer dan twee maanden achterloopt in je betalingen, is SprayPay verplicht dit te melden bij het BKR. Dit kan gevolgen hebben voor andere kredieten of langlopende abonnementen. Daarnaast heeft SprayPay het recht om je aangekochte producten op te eisen.

Hoe gaat SprayPay om met mijn privacy?

Om gebruik te maken van de service van SprayPay, hebben zij gegevens van je nodig. Lees hier over gebruik van persoonsgegevens en het verwerken hiervan door SprayPay.

SprayPay: Hoe werkt het?

spraypay

Bereken gelijk uw maandbedrag : 

Onze merken
© Copyright 2020 Kinderopvang-bolderkar.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »