Kinderopvang-bolderkar.nl

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door de Kinderopvang-bolderkar.nl (onderdeel van Active Kids) met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Active Kids verstrekt door middel van deze website louter informatie over de diensten die door Active Kids worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Active Kids aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Active Kids aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van Kinderopvang-bolderkar.nl (een website van Active Kids) opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel Active Kids alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Active Kids niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via internet verzonden worden.

Onze merken
© Copyright 2021 Kinderopvang-bolderkar.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »