Kinderopvang-bolderkar.nl

Verzenden & retourneren

Bezorgen / verzendkosten

Bij elk artikel staat vermeld hoe lang de verwachte levertijd op dat moment is. Wij zullen u echter altijd z.s.m. informeren wanneer u de bestelling kunt verwachten of wanneer de levertijd langer wordt dan beloofd. Indien een product speciaal bij een van onze producenten gemaakt of besteld moet worden kan de levertijd iets langer zijn maar wij zullen u altijd spoedig informeren. Voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van uw bestelling betaalt u een bijdrage afhankelijk van het product en gewicht. Deze bijdrage zal ten alle tijden tijdens uw bestelling kenbaar worden gemaakt zodat u niet verrast wordt.

 

Versturen naar het buitenland

 

Leveren buiten Nederland en België is mogelijk, maar u dient altijd van te voren contact op te nemen met ons om te kijken of wij leveren aan het desbetreffende land en welke voorwaarden hiervoor van toepassing zijn.

 

Voor leveringen naar een ander land dan Nederland en Belgie is de hoogte van de verzendkosten afhankelijk van het land en het te leveren product(en). U kunt hiervoor het beste vooraf prijsinformatie opvragen (zie contact). 

 

Retourneren

Voor uw bestelling bij Kinderopvang-bolderkar.nl (ACTIVE KIDS)  geldt een zichttermijn van 14 dagen na de verzenddatum. Binnen deze periode heeft u het recht om uw (deel)bestelling zonder opgave van redenen, mits ongebruikt, onbeschadigd en compleet te retourneren. Dit is alléén mogelijk wanneer u voorafgaand via e-mail dit even kenbaar maakt aan ons, onder vermelding van een bestelnummer en de aankoopdatum. Wij zullen u dan aangeven hoe u, uw bestelling het beste kunt retourneren. Het reeds betaalde bedrag zal dan zo spoedig mogelijk worden teruggestort; uiterlijk binnen 30 dagen.

Onze merken
© Copyright 2021 Kinderopvang-bolderkar.nl - Powered by Lightspeed - Theme by totalli t|m e-commerce
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »